Over PACKcenter

Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor verpakkingen en aanverwante artikelen. Onze zeer gedreven medewerkers werken in nauw teamverband samen zodat wij u de beste oplossingen en concepten kunnen bieden. Goede service staat bij ons zeer hoog in het vaandel!

Als u suggesties heeft hoe wij onze service en producten in de PACKcenters kunnen verbeteren dan horen wij dat graag van u.

Tot ziens in één van onze verpakkingswinkels.

PACKcenter BV

Eddy Roelofsen

handtekeningeddy
eddy

Historie

In 1937 begon Ries Roelofsen de Gelderse Papierhandel aan de Rosendaalsestraat te Arnhem. Het assortiment bestond destijds uit zeepvellen, touw, toiletpapier en zakken.

In 1962 nam zijn zoon Eddy deze groothandel over. Na de overname van het bekende Mogendorff etiketten begon hij in 1969 zijn eerste winkel naast het opslagmagazijn aan de Beijerinckweg. Een aantal jaren later verhuisde de winkel naar de Dr. C. Lelyweg in Arnhem.

Door de groei die in de laatste 15 jaar werd gerealiseerd als gevolg van een tweetal bedrijfsovernames van lokale distributeurs (Foeken Papier en Van de Bovenkamp Verpakkingen) verhuisde de winkel uiteindelijk naar de Delta op bedrijventerrein IJsseloord 2 waar het onder de naam Gelpa verder ging.

Het aantal winkels werd vanaf 1994 uitgebreid naar 3 door de overnames van Hassink (Hengelo), Hospers Verpakkingen (Almelo) en G.Winkel Papier (Zwolle).

vestiging_1937

Onze visie

  • Gedreven mensen maken ons bedrijf waardevol
  • Het verlenen van een goede service doen we met passie
  • Onze producten en concepten zorgen voor ‘t verschil, net als onze medewerkers

Wat heeft PACKcenter u te bieden?

  • In onze PACKCenters treft u de grootste collectie foodverpakkingen, disposables en aanverwante verpakkingsdecoraties aan. Daarnaast zijn de industriële verzendverpakkingen bij ons zeer breed gepresenteerd en uit voorraad leverbaar.
  • Voor alle versbranches zoals de slagers, groente, fruit, bakkers, poeliers, vis, kaas en notenhandel heeft het PACKcenter een keur aan neutrale en met naam bedrukte verpakkingen.
  • Tevens kunt u veel dagelijkse bedrijfsmaterialen zoals kassarollen, faxpapier en winkelassecoires in onze verpakkingswinkels vinden. Ook kunt u uw totale hygiëne-en schoonmaakassortiment bij ons aankopen.
  • Kortom wij zijn dé totaalgrossier in Verpakkingen, Disposables, Hygiene, Decoratie en bedrijfsbenodigdheden voor ondernemers. Dat kan alleen doordat we scherp en zeer selectief inkopen. Voor dit doel bezoeken we dan ook elk jaar veel internationale beurzen en fabrikanten en werken wij nauw samen met onze partners.